Friday, 30th of October 2020

Cine suntem

Cu o istorie in transport si expeditii datand inca din anul 2009, PG Partserv SRL ofera o gama completa de servicii in domeniul transporturilor interne si internationale de marfuri.
In prezent, compania opereaza un parc auto modern, alcatuit din vehicule indeplinind standardele EURO 6 in vigoare. Activitatea este concentrata cu precadere pe transporturi complete cu vehicule de capacitate mare (94mc si suprafata de incarcare de 34EP), dar si pe transportul de containere si bulk (lichide si dry). Pentru asigurarea marfurilor si vehiculelor am apelat la parteneri puternici, cu prezenta in majoritatea tarilor europene.

Schimbul de informatii intre birou si echipaje are la baza solutii moderne de comunicare oferite de principalii producatori europeni de camioane. Toate vehiculele sunt echipate cu dispozitive GPS care permit monitorizarea in timp real a locatiei acestora, a vitezei, consumului de carburant si a traseului urmat. La cerere, oferim clientilor optiunea de monitorizare IN – TIME a expeditiilor. Pentru scurtarea timpilor de tranzit, asiguram echipaj dublu pentru camioane.

De-a lungul anilor, camioanele noastre au incarcat si livrat marfuri in si din Marea Britanie, Franta, Italia, Scandinavia, Germania, Ungaria, Benelux sau Austria, in baza unor contracte ferme si de durata sau pentru clienti ocazionali. Experienta acumulata ne permite sa facem fata cu success oricarei provocari.

Urmand filosofia dezvoltarii continue, suntem pregatiti sa oferim solutiile de transport optime pentru solicitarile clientilor nostri.


Copyright © 2020 PG Partserv s.r.l. - Transport international de marfa. Toate drepturile rezervate.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline